Food truck från Flippin’ Burgers, sur kommentar till Sebastien Boudet, pocherade ägg och lite till kan du läsa om i veckans Matinspiration. Hoppas du får en fin helg!
Veckans YouTube-klipp från In The Kitchen
Jag har testat att pochera ägg senaste tiden och jag har kommit fram till två smarta metoder, se hur jag gör i klippet.
Veckans 3 mest intressanta inlägg på In The Kitchen
- Flippin’ Burgers börjar med food truck
- 11 grymma tips till köttfärssås som jag fått från er läsare
- Det godaste jag vet just nu – lobster rolls
Veckans 4 länkar som du inte får missa
- Manker Lackar, igen – Eller “Vilka lokala öl kan ni hälla ut den 1 mars” | mankerbeer.com
Det lokala ölet på Systembolaget är inte bara fantastiskt, Manker ger några sura uppstötningar till de, allt för många, som inte levererar någon kvalitet över huvudtaget. - Ofiltrerat – en öldrickares tankar: Beer Studio One
Ofiltrerat har testat Beer Studions nya öl One och det verkar vara en intressant öl som släpps 12 mars. En av personerna på Beer Studio, Darren Packman, är en av huvudanledningarna till att jag överhuvudtaget skriver om öl. - Är maten giftig?
Ibland blir jag arg när jag läser om mat, nu har det hänt igen och det är efter att ha läst Sebastien Boudets konspiratoriska blogginlägg med rubriken ”Är maten giftig?”. Fri spekulation och gissningar. Läs hans blogginlägg och se om du håller med mig. - Det är nog slutet på en liten romans vi ser
Erik Hörnfeldt har varit på Pubologi igen och han gillar inte riktigt hur restaurangen har utvecklats, prisnivåer som verkar vara helt konstiga. Intressanta tankar.
Hej Andreas!
Har ingen problem med sura kommentarer, särskild när dem kommer i konstruktiv syftet 🙂 Jag svarade på din minst lika sur som dig och minst lika konstruktiv!
Ha det /Sébastien