Agerar semmelexpert i Aftonbladet

by author page

0 comments Nyheter

Om du gillar semlor kan jag tipsa dig om att köpa dagens utgåva av Aftonbladet, idag är det ett helt uppslag med semlor och det är mina recept och tips med på uppslaget.

Förra veckan var en reporter och fotograf från Aftonbladet hemma hos mig och fotade i mer än två timmar och resultatet blev en intervju med mig, recept på semlor och semmelmilkshake (som du säkert redan känner till) och en djupdykning in i min kyl (kändes lite jobbigt att de plåtade där om jag ska vara ärlig).

Om du inte kan få nog av mig kan du även lyssna på P4 Blekinge (själva programmet/intervjun läggs troligen upp där under dagen), där var jag deras gäst i programmet Mathörnan. Vi pratade lite om mat och annat under tiden som jag gjorde hamburgersliders (kommer upp recept snart här) och semmelmilkshake.

Related Posts

Sanningen om giftbomben i russinpaketet som redan har lurat miljoner svenskar Köttskatt Köttskatt i Sverige

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *