Årets stora utmaning är snart här

by author page

1 comment Nyheter

Förra året hakade jag på Blogg100, en utmaning initierad av Fredrik Wass som gick ut på att man minst en gång om dagen i 100 dagar i rad ska uppdatera sin blogg. För min del var genomförandet av det en av de största anledningarna till att jag sitter här med min matblogg hos en av Sveriges största mattidningar.

Från att ha publicerat nya blogginlägg kanske tre gånger per vecka mer än fördubblade jag mina publiceringar och med det fick upp flåset så pass att det inte kändes speciellt ansträngande. Efter ett tag blev det dagliga bloggandet en naturlig del av dagen och med lite smart planering funkade det riktigt bra.

1 mars börjar årets Blogg100 och så här skriver Fredrik Wass på sin blogg:

Nu gör vi det igen. Den 1 mars startar utmaningen Blogg100 för tredje året i rad. Det går som vanligt ut på att blogga minst ett inlägg om dagen, 100 dagar i rad. Förra året var vi över 600 bloggare som deltog i utmaningen (något färre tog sig i mål).  Vi skrev över 16 000 blogginlägg och 19 000 tweets under taggen #Blogg100, och allting slutade med ett härligt event på Historiska museet tillsammans med Sveriges Kommunikatörer. Där tog vi temperaturen på det svenska bloggandet och fick chansen att träffa varandra och dela erfarenheter (läs gärna summeringen av eventet här).

Om du har en egen blogg rekommenderar jag dig att hänga på Blogg100!

Related Posts

Årets White Guide-vinnare Restaurang Agaton i Ramundberget Så smakar My Balalaika från Brygghus 19 Matinspiration vecka 9 2014 Råbiff från Adam & Albin Så minns jag #Blogg100

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *