Därför dras amerikanska kvinnor till mikrobryggerier

by author page

0 comments Resor

harpoon-brewery-1

En sak som slagit mig när jag varit ute och rest är att av någon anledning är det betydligt fler kvinnor som besöker mikrobryggerier eller ölbarer i USA än det är i Sverige. Med tankte på att vi i allmänhet är mer jämställda mellan könen i Sverige, känns det konstigt och öl är ju bland det grabbigaste som finns (alltså manlig dominans, förstå mig rätt). Givetvis är det här bara min magkänsla, men fler kvinnor stämde även in när jag besökt Bostonbryggeriet Harpoon Brewery häromdagen. Fortfarande var majoriteten av gästerna män, men det var en hel del tjejgäng där ockå. Som den nyfikne rackaren jag är passade jag så klart på att fråga några personer om varför det är så.

– Jag tror det är rätt enkelt, många kvinnor går helt enkelt till mikrobryggeriet för att det är väldigt lätt att hitta potentiella pojkvänner där, sen har det nog förändrats att fler kvinnor intresserat sig för öl också, sa en kvinnlig bartender på Harpoon Brewery till mig.

Vilken tråkig förklaring, om det nu stämmer. Håller du med om mina tankar eller vad är din åsikter om kvinnor och män på ölbarer?

Related Posts

Bostons bäst bevarade ölhemlighet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *