Den juligaste milkshaken som finns

by author page

1 comment Nyheter

Milkshake med pepparkaka

Jag håller på med slutfasen inför julen nästa vecka och fick en (vad jag tycker) briljant idé. Jag älskar milkshakes och hur trycker man ner maximalt med jul i en sån? Tidigare jular har jag gett dig recept på lussekattsmilkshake och recept på pepparkaksmilkshake. Men det finns mer i milkshakeskålen, och jag tänker inte på sillmilkshake eller dopp i grytan-shake.

Självklart tänker jag på en milkshake med smak av risgrynsgröt! Ska testa lite i helgen för att hitta bästa sättet. Så här på förhand tror jag att mixa gröten och sedan reducera den på vätska är framgångsreceptet för att lyckas, men vi får se om det stämmer.

Vad tror du om risgrynsgrötsmilkshake på julbordet?

1 Comment

  1. Låter spännande! Trodde först du var inne på en kanel och kardemumma smaksatt milkshake annars, som jag också tror skulle kunna bli rätt julig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *