Enklaste efterrätten soliga och lata dagar

Vårsolen har invaderat Stockholm till min stora glädje och då kommer och suget efter glass eller annat sött och svalkande.

Just nu försöker jag minska på min konsumtion av glass och godis, en utmaning för en sockertorsk som jag. När man vill ha något som inte är lika onyttigt som en bytta lyxglass finns något som nästan är lika gott.

Igår köpte jag frysta hallon och mango, jag lät det tina upp och sedan mixade jag ihop det till en kall puré. Färdigt! Jag åt en del direkt i en skål med sked, resten frös jag in (den kommer nog inte överleva denna dag dock).

Vad är dina bästa tips på enkla och i sammanhanget nyttiga desserter för varma dagar?

Related Posts

Bästa sommartipset från mig Hallonsmoothie-recept som är superenkelt

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *