Epic Burger i Chicago

Epic Burger i Chicago

Under mitt besök i Chicago passade jag på att prova lokala hamburgerkedjan Epic Burger. Kedjan har flera restauranger i Chicago med omnejd och är lite i samma prisklass som Shake Shack och Five Guys.

Jag beställde en vanlig, enkel hamburgare. Till utseendet var hamburgaren väldigt platt som du ser på bilden, fick mig nästan att tänka på Sibylla-burgare. Som tur väl var så smakade hamburgaren allt annat än Sibylla. Ett svampigt bröd och en väldigt saftig köttpuck tillsammans med dressing ungefär som Big Mac-såsen. Det räcker långt för mig och den var lite extra god efter en lång flight från Stockholm. Min fru var något mer skeptisk till hamburgaren, enligt henne var det den fetaste hamburgaren hon ätit. Oklart om hon tyckte det var bra eller inte…

Jag provade också Epic Burgers milkshake, en härlig historia som aldrig ville ta slut. Kvalitetsmässigt låg den mellan McDonald’s och Dairy Queen, medelbra alltså.

Jag kan rekommendera ett besök på Epic Burger om du vill ha en snabb hamburgare, men det är inte riktigt värt en extra omväg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *