Jon Widegren från Flippin' Burgers

Flippin’ Burgers – 5:e bästa restaurangen i Europa

by author page

0 comments Nyheter

Jon Widegren från Flippin' Burgers

Det glädjer mig att Flippin’ Burgers har fått uppmärksamhet även på andra sidan Atlanten. CNN Travel har utsett hamburgerhaket till den 5:e bästa restaurangen i Europa inom något man kallar Americana (amerikanska restauranger alltså).

Extra glädjande för mig är att CNN Travel har använt en av mina bilder (den som toppar detta inlägg) i artikeln, en bild som togs när Jon Widegren hade presslunch för Flippin’ Burgers nya bok.

I artikeln skriver man om hur mycket man gillar hamburgarna och deras milkshakes. Köerna då? Ja, självklart skriver resesajten även om det. Just att det är så populärt är enda minuset för Flippin’ Burgers enligt sajten.

Och det här med köerna är nog lika omdiskuterat som de riktiga goda hamburgarna. När ska Jon öppna några till i Stockholm? I min podcastintervju med honom så finns det inte på kartan, men det kan ha ändrats sedan i höstas.

Den här hamburgervågen som sveper över Stockholm håller i sig, jag frågar mig själv när fler klassiska gatukök ska vakna. Smarta E4-baren i södra Stockholm kör sedan något år tillbaka burgare med färskmald högrev och bara det höjer upp kvaliteten så många nivåer över Sibyllas tunnbrödsplatta fryspuckar.

Kanske väger det här upp lite efter AA Gills sågning av Flippin’ Burgers för några veckor sedan.

Läs artikeln hos CNN Travel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *