Man som skär kött

Gratis kokbok från Vassa Eggen

by author page

0 comments Nyheter

Man som skär kött

Grillsommaren är här nu och för att vara lite extra schysta har restaurang Vassa Eggen i Stockholm släppt en gratis kokbok som du kan ta del av här.

I kokboken är det fokus på amerikansk barbecue, något verkligen börjar slå igenom här i Sverige.

Så här skriver Vassa Eggen själva i inledningen av kokboken:

Den bästa barbecue vi någonsin ätit fick vi under Big Apple Barbecue Block Party i New York City 2010. Det var en helgrillad rökt gris: saftig, mör, rökig och helt fantastisk – tillagad av ett riktigt proffs från Jackson, Tennessee. Så där gott kan det bara bli om man låter grisen tillagas sakta, nästan tio timmar av rök och hetta. Lång tid, javisst – men det finns å andra sidan inget finare än en hel dag vid grillen med en back kall amerikansk Oh my God I can’t believe it’s beer och goda vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *