Hamburgare och pommes frites

Hamburgare på Meat Market i London

by author page

0 comments Recensioner

Hamburgare och pommes frites

Meat Market ligger i Covent Garden i London och deras hamburgare rankas som en av Londons bästa. Jag har testat den.

Menyn på Meat Market i London
Meat Market försöker vara ett coolt hamburgerhak (hipsterhak om du så vill), med hamburgare som Dead Hippie och milkshakes med sprit i.

Jag fastnade för en Dead Hippie, en dubbel-cheeseburgare med den speciella Dead Hippie-såsen. 8 pund kostade kalaset och pommes hade kostat extra om jag velat ha det.

Hamburgare och en påse

Min polare köpte med en påse pommes till sin burgare.

Hamburgare i genomskärning

Hur smakar hamburgaren på Meat Market då? Som du ser på den översta bilden så är det inte en särskilt snygg burgare, mer lite slafsig. Det är inget fel med det, ibland vill man ha en hamburgare med perfekt utseende och ibland en slafsig rackare.

I burgaren fanns det smält ost, Dead Hippie-sås, ketchup, silverlök, pickles och isbergssallat. Brödet var luftigt med en bra textur som är så där svampig som det ska vara, det smakade inget speciellt. Köttpucken i hamburgaren (mediumstekt) var väldigt saftig och det blev lite slabbigt i pappret som höll burgaren, härlig, pepprig smak.

Den speciella Dead Hippie-såsen smakade lite senap och när jag kollar efter receptet så är det som en In-N-Out-dressing med senap och Worcestershiresås i.

Sammanfattningsvis så smakade hamburgaren på Meat Market väldigt bra. Innan du käkar där måste du dock vara beredd på att den är lite slafsig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *