Hamburgare på Patty & Bun i London

Hamburgare på Patty & Bun i London

Hamburgare på Patty & Bun i London

Patty & Bun rankas som en av de bästa hamburgarna i London och nu har jag testat den. Patty & Bun ligger på 54 James Street, bara ett stenkast från Oxford Street (tunnelbana Bond Street).

Kön utanför Patty & Bun i London

Denna varma dag i London var det kö med väntetid till platser inne i restaurangen, dock var det inte Flippin’ Burgers-nivå på köerna. Vi ville dock inte vänta så vi tog en take away-burgare med oss.

Inne på Patty & Bun i London

Inne på Patty & Bun är det avskalat och halvdunkelt, ungefär som man kan förvänta sig av ett hippt hamburgerhak.

Hur smakade hamburgaren då? Den var rätt så bra, men inte perfekt och jag ska berätta varför. Grunden i hamburgaren är en vanlig köttpuck och briochebröd, tillbehör i cheeseburgaren som jag valde var ost (no shit…), sallat, tomat, inlagd lök, ketchup och en specialmajonnäs (”rökig Patty & Bun mayo” enligt menyn).

Köttet smakade mycket bra (väldigt saftig och smakrik) och tillbehören funkade bra tillsammans. Det som däremot hindrade Patty & Bun från att bli min nya favoritburgare i London var brödet. Brioche är ett väldigt fett bröd, som dock kan funka om det inte är för fett. Tyvärr var inte så fallet här, istället smakade det för oljigt och brödet föll nästan sönder på grund av det.

Ingen perfekt hamburgare på Patty & Bun alltså, men den håller ändå hög klass. Varning dock om du köper take away, drycken står inte i kyl och du får en helt ljummen burk med dricka.

Menyn på Patty & Bun i London

Patty & Buns meny med (typ) roliga namn på hamburgarna, jag fastnade för Entourage-burgaren som går under namnet Ari Gold Cheeseburger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *