Jamie Oliver öppnar restaurang i Sverige

by author page

3 comments Nyheter

Jamie Oliver öppnar en restaurang i centrala Stockholm, en intressant nyhet, eller? Restaurangen blir ännu en inom Jamie Olivers koncept Jamie’s Italian, som redan finns på 35 ställen i Storbritannien och på några andra platser i övriga världen. Var öppnar restaurangen då? I bottenvåningen på hotellet Scandic Anglais vid Stureplan i centrala Stockholm

– Jag har samarbetat med Scandic i nästan fem år nu och jag är fantastiskt glad över att det är tillsammans med dem som vi nu lanserar Jamie’s Italian i Norden. Det är otroligt kul att jobba med sådana kreativa, innovativa och proffsiga människor, och därför ser jag verkligen fram emot att sätta igång med vår första restaurang i Stockholm. ”It’s going to be epic – watch this space,” säger Jamie Oliver i ett pressmeddelande.

Kommer vi att få se Jamie Oliver själv på restaurangen då? Knappast om jag får gissa. Jamie har väldigt många andra evenemang att åka runt på och ska han laga mat i en av sina restauranger så lär han ju knappast prioritera en av hans kedjekrogar i Stockholm. Men kanske kommer han hit i samband med öppningen i alla fall. Som restaurang betraktat kommer det säkert vara okej, men jag tror inte att vi matnördar kommer att göra kullerbyttor av glädje när vi äter där, trots allt är det ju en restaurangkedja. Den som lever får se hur det blir i höst när Jamie Olivers restaurang öppnar i Stockholm.

Vad tror du om Jamie’s Italian i Stockholm?

Related Posts

Jamie Oliver Jamie Oliver hämnas på Epic Meal Time Julia Child Var göms alla kvinnliga kockar? Jamie Oliver’s tv-kanal på YouTube

3 Comments

  1. Jag har svårt att se hur det här ska vara mer Jamie Oliver än de andra samarbetena han gjort med Scandic.
    Men det kanske klarnar när restaurangen öppnar… till hösten!
    Hittills känns det som att Scandic lyckats väldigt bra med sitt pressmeddelande! 🙂

  2. Om maten håller samma klass som den i London och till samma fantastiska pris så kommer det att bli succé. Hoppas också att det blir en restaurangöppning i Malmö.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *