Flippin' Burgers Jon Widegren håller upp boken om hamburgare

Lunch på Flippin’ Burgers

by author page

0 comments Nyheter

Flippin' Burgers Jon Widegren håller upp boken om hamburgare

Idag var hamburgerhaket Flippin’ Burgers lunchöppet för första och troligen sista gången någonsin. Jag var en av tjugotalet personer som var på presslunchen för kommande boken Hamburgare från grunden som Jon Widegren ligger bakom.

Jag har tidigare skrivit om boken om Flippin’ Burgers, redan tidigt i december fick jag läsa ett första utkast. Boken skickades till tryckeriet idag (den Jon håller i handen är bara en ”dummy”) och den börjar säljas 27 mars. Om du vill höra mer av Jon Widegren så rekommenderar jag min podcast där jag intervjuat hamburgerentreprenören.

Jon Widegren från Flippin' Burgers

Vad hände på Flippin’ Burgers idag då? Ja, troligen var det den mest Instagramtäta platsen i hela Stockholm. Ett tag hade jag bara hamburgare i mitt flöde…

Men i alla fall. Jon Widegren berättade om hans tanke med boken Hamburgare från grunden och om de olika teknikerna som finns när man gör hamburgare. Och så bjöds vi på hamburgare (som inte finns på menyn) och milkshakes.

På vägen ut från Flippin’ pratade jag med Jon och hans medarbetare (som många tror är Jons lillebror…). Jag fick reda på att t-shirt med Flippin’ Burgers-tryck är på gång, en leverantör nämndes, men jag vet inte om jag får berätta det.

Chilidogfood burger från Flippin' BurgersFörst fick vi en hamburgare som kallas för Chilidogfood, som har cream cheese, jalapenos och ost på toppen. En god burgare, kunde dock varit lite starkare om du frågar mig. Till det fick vi pommes frites och milkshake med vaniljsmak.

Chilidogfood burger på Flippin' Burgers
Närbild på Chilidogfood burger.

Chilidogfood burger på Flippin' Burgers
Och så här såg den ut efter ett bett.

Manna Slider från Flippin' Burgers
Burgare nummer två är en klassisk Manna Slider med en köttpuck som stekts med lök ovanpå och brödet har fått ånga på toppen. Inte så elegant, men gott ändå.

Manna Slider från Flippin' BurgersOch så här ser Manna Slidern ut i mitten, härligt rosa.

Snö utanför Flippin' Burgers

Boken om Flippin' Burgers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *