Podcast med Jens Dolk

Podcast med Jens Dolk

Dags för avsnitt nummer 14 av In The Kitchens podcast och den här gången har jag träffat Jens Dolk, vinskribent och snart krögare.

Intervjun gjordes på det stora bygget, som till slut ska bli nya restaurangen K-Märkt som öppnar i augusti. Jens Dolk beskriver sig som kyparen som gått till en skrivande vindrickare och han älskar att göra nya saker.

Under intervjun frågade jag varför Jämtland är så himla duktiga på mat och så frågade jag om hur länge Tom Sjöstedt och Daniel Räms håller ihop Lilla Ego.

Vi drack också Jens favoritvin och om du vill köpa det så heter det Nivole, Moscato d’Asti från Piemonte i Italien.

Hur lyssnar man på podcasten?

Det smidigaste är att ladda ner avsnitten till mobilen, då laddas varje avsnitt ner automatiskt. Om du har Iphone rekommenderar jag inbyggda Itunes och använder du Android är Podkicker mitt tips. När du laddat ner appen ska du bara börja prenumerera också och det gör du med länkarna här nedan. Självklart kan du också lyssna direkt under respektive avsnitt.

Podcasten i Itunes

Podcastens rss-länk som du kan använda i bland annat Podkicker

Direktlänk till mp3-filen

Tidigare avsnitt hittar du på In The Kitchens ”gamla” sajt tills vidare.

Related Posts

Tankar om Gulddraken-vinnarna Matinspiration vecka 46 2013 Julia Child Var göms alla kvinnliga kockar? Fjällröding från Årets kock 2013 Vinnaren i Årets kock 2013

1 Comment

  1. Pingback: Matinspiration vecka 12 2014 | In the Kitchen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *