SAS erbjuder öl från Mikkeller

by author page

1 comment Nyheter

SAS säljer öl från Mikkeller

I våras berättade SAS att man samarbetar med danska superbryggaren Mikkeller, från i höst kommer man erbjuda en specialframtagen veteöl på sina flighter. Vad jag vet nu är det från september som resande i Business class får tillfälle att testa ölen. Igår la Mikkeller upp denna bild på sitt Instagramkonto och det tyder på att ölen verkligen är på gång.

Jag hoppas att SAS-resenärerna tar emot detta med öppna armar och på det sättet sporrar SAS och andra flygbolag att satsa med på lokala drycker.

Hur resonerar du kring alkohol i luften förresten? Jag brukar dricka lite vin och lite öl på längre flygningar, men är lite försiktig.

1 Comment

  1. Det var en intressant nyhet, tack för tipset! Den skulle jag definitivt gärna pröva själv. Jag gillar att testa olika ölsorter, men om jag ska vara ärlig gillar jag bättre att ta ett glas vin på flyget. Men det är enbart på långflygningar som jag tar ett glas eller två, +6 timmar. Annars får det vara. Jo, jag tycker också att man ska vara försiktig. Man kan bli rätt påverkad pga lufttryck, tidsomställning m.m. som hör flygningen till. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *