Pizza

Snabb och enkel pizza

by author page

10 comments Recept

Pizza

Ibland (rätt ofta om jag ska vara ärlig) har man inte tid att lägga ner så mycket tid man vill i köket och då är smarta genvägar bra. Min snabba och enkla pizza tar mindre än en halvtimme från att du börjar tills den står på bordet.

Vad gäller ingredienser så är det inte speciellt noga, ta det som du har hemma som du tycker passar på den Italien-inspirerade maträtten.

Pizza

Pizza

Recept: Snabb och enkel pizza

Sammanfattning: En snabb och enkel pizza som är perfekt när du har bråttom.

Ingredienser

 • 2 tortillas
 • 1 sats tomatsås
 • 250 gram ost
 • 150 gram pulled pork

Så här gör du

 1. Ställ ugnen på den högsta temperatur som det bara går.
 2. Gör en tomatsås, till exempel detta snabba och grymma recept.
 3. Lägg tortillas på bakplåtspapper, bred ut tomatsås, strö över ost och sprid pulled pork (eller annan fyllning du gillar) på pizzan.
 4. Sätt in allt på en plåt i ugnen, efter ungefär 10 minuter är den färdig (tortillas är ju färdiga att äta och ingredienserna behöver bara blir varm/smälta).

Preparation time: 15 minute(s)

Cooking time: 10 minute(s)

Number of servings (yield): 1

Culinary tradition: Italienskt

Mitt betyg 5 stjärnor:  ★★★★★ 1 review(s)

10 Comments

 1. Jag hittade en Pizza Tortilla från Santa Maria som är lite tjockare än vanliga tortillabröd som det är klockrent att göra en pizza med. Testa den nästa gång du ska göra en snabbvariant på Pizza.

 2. Har kört sån här snabb-pizza några år när jag haft brottom, men har använt ”orientbröd” eller vad det kallas i butiken, lite störrre tunnbröd för kebabrullar och liknande. Och har det verkligen varit panik så har en burk dolmio-sås åkt ner i mixern och fått agera tomatsås, men då skäms man lite..

  1. Sommaruppehåll just nu. Till hösten kommer det troligen bli en jämnare utgivningstakt. Finns det någon speciell där ute som du vill höra?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *