Boken om Flippin' Burgers

Testade ny teknik för hamburgare

by author page

0 comments Hamburgare
Gilla inlägget:

Flippin' Burgers - boken om stället

Söndag och en polare på besök från Malmö, av någon anledning började vi prata om hamburgare och till slut bestämde vi oss för att laga det till middag.

Vi hittade hängmörad högrev från Hälsingestintan i affären och det malde vi till härlig färs. De senaste gångerna som jag gjort hamburgare hemma har jag använt Blumenburger-metoden, men idag testade jag ”färsbollar” med smashteknik efter instruktioner från Jon Widegren i hans bok Flippin’ Burgers – hamburgare från grunden.

Hamburgarna blev riktigt goda med guacamole, In-N-Out-dressing och lite andra tillbehör till. Till efterrätt drack vi milkshake med smak av Häagen Dazs Strawberries and cream, grymt gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *