Stortorget i Karlskrona

Trafikolycka och kidnappad till Karlskrona

by author page

0 comments Nyheter

Stortorget i Karlskrona

Rubriken låter värre än vad verkligheten är kanske, men den förklarar varför du inte fått så mycket bra innehåll sista veckan.

Det började i torsdags när jag cyklade omkull med min cykel, skador på bland annat höft, axel, armbågar och händer som följd. Jag hade dock tur som inte cyklade omkull när det var bilar i närheten.

När jag hämtat mig från det kom nästa grej som påverkade innehållet här på bloggen. Kidnappningen! Jag gifter mig 29 juni och blev därför kidnappad till min svensexa nere i Karlskrona där jag kommer ifrån.

Så nu vet du, min frånvaro beror inte på att jag har varit lat. Kommande veckorna blir det mängder av artiklar i min utlovade jakt på den ultimata vegoburgaren!

Related Posts

SVT gör inslag om min kokbok Räkmacka i Karlskrona Bästa glassen i Karlskrona Där finns bästa glassen i Karlskrona Carlskrona Bryggeri Bryggerier i Blekinge Restaurang Sjörök i Karlskrona Restaurang Sjörök i Karlskrona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *