Hamburgare från Flippin Burgers

Tredje gången på Flippin’ Burgers

by author page

0 comments Recensioner

Hamburgare från Flippin Burgers

Som den burgarejunkie jag är så besökte jag Flippin’ Burgers (Kungsholms strand 157, Stockholm) för tredje gången (läs gärna min recension från första besöket på Stockholms bästa hamburgarställe, där har jag också en FAQ om du vill nörda ner dig i stället) igår och jag är positivt överraskad.

Trots att Flippin’ Burgers varit öppet några månader så är det fortfarande väldigt hårt tryck på stället. Snacket på internetz går gällande att man helst ska vara där utanför en halvtimme innan det öppnar för att få ett bord direkt, annars är det runt en timmes kö. Jag vet inte om det stämmer längre faktiskt, jag var där runt 16.40 igår och då var vi först i kön. Nu kan det bero på regnet och att det var måndag, men hur som helst är det positivt.

När Flippin’ Burgers öppnade sin port till det malda köttparadiset fick jag och mina två kompisar plats vid en bänk. Väldigt snabbt beställde vi in våra burgare, jag valde en Flippin’ (dubbelburgare med tomat, lök, majonnäs, senap och ketchup) och en enkelburgare (en köttpuck och bröd). Till det drack jag en Avery Brewing India Pale Ale, gott att dricka medan jag väntade på burgaren.

Flippin' Burgers Stockholm June 2012

Största problemet tidigare har varit den långa väntetiden, förra gången jag var på Flippin’  (i maj 2012 någon gång) fick jag och mitt sällskap vänta runt 45 minuter tills vi fick in vår mat. Nu har det dock skett något, från att vi stegade in i lokalen tills vi fick in burgarna på bordet tog det tolv minuter. Det är en mycket bra tid och det glädjer mig väldigt mycket. Nu slipper vi burgarhipsters vänta och Flippin’ Burgers-Jon och kompani kan sälja fler burgare. Win-win!

Flippin' Burgers Stockholm June 2012

Mina hamburgare, enkelburgare till vänster och en Flippin’ till höger. Jag behöver inte beskriva smaken av burgarna så mycket, det var lika utsökt som alltid. Mina två kompisar sa att det var de godaste burgarna de ätit i sitt liv. Mer uttömmande om själva burgarna kan du läsa i min första recension av Flippin’ Burgers.

Flippin' Burgers Stockholm June 2012

Utanför Flippin’ Burgers körde Ben & Jerry’s ett event där man bjöd på glass. Riktigt gott och man kunde välja mellan nya smaken Berry White och Vermonster.

Flippin' Burgers Stockholm June 2012

Utanför Flippin’ Burgers någon timme efter öppning, ingen jättekö som du ser. Tittar du noga ser du också bänkarna till uteserveringen.

Flippin' Burgers Stockholm June 2012

Någon minut innan Flippin’ öppnade var det trots allt kö, men inte lika farligt som när jag var där i maj.

Summa summarum så är Flippin’ Burgers fortfarande bästa stället när det gäller äkta hamburgare i Stockholm och jag tror det blir en fantastisk uteservering i sommar (om vädret tillåter…).

Inlägget har tidigare publicerats även på Kakbloggen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *