The Terrace i Trump Tower, Chicago

Utomhusbaren i Trump Tower i Chicago

by author page

0 comments Recensioner

Utsikten från Trump Tower i Chicago

På 16:e våningen i imponerande Trump Tower i Chicago finns en utomhusbar med imponerande utsikt. Jag har varit där och vet om det är något att ha.

Samma arkitekt som ritat Burj Khalifa i Dubai ligger också bakom Trump Tower i Chicago, också en superhög byggnad med sina 423 meter om man räknar in antennerna på toppen.

The Terrace i Trump Tower, Chicago
På våning 16 av 98 ligger utomhusbaren The Terrace där man kan dricka cocktails, öl och käka lite lätt. Chicago är en blåsig stad och därför är baren stängd ibland, men när jag var där så var den öppen.

The Terrace i Trump Tower, Chicago
Min fru beställde in en klassisk cocktail – Old Fashioned. Jag verkligen gillar hur det serverades, rök är alltid kul.

The Terrace i Trump Tower, Chicago
Drickfärdig Old Fashioned med rök.

Ölen Closure
Jag valde en pale ale istället för cocktail, Closure från Greenbush Brewery (Sawyer, Michigan). Det var gott och svalkande efter en heldag på Chicagos gator.

Wagyu-sliders i Trump Tower, Chicago
Jag kunde inte motstå The Terraces hamburgare när jag såg det på menyn. Sliders på wagykött och pommes frites med blue cheese-dressing. Riktigt gott och inte så dyrt som man kan tro, kanske samma prisnivå som O’Learys och då får man tänka att den Boston-inspirerade sportbarkedjan inte håller lika hög kvalitetsnivå.

Utsikt över Chicago River och Lake Michigan från Trump Tower i Chicago
Jag kan verkligen rekommendera utomhusbaren The Terrace på 16:e våning i Trump Tower, Chicago. Visst, det är lite dyrare än andra barer i staden, men med tanke på grym utsikt och att prisnivån ändå knappt kommer upp i Stockholmsklass så är det något du inte får missa när du besöker Chicago.

Det här är det första av mina tips på saker du borde testa när du är i Chicago.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *