Hamburgare från Oljebaren

Vad är en bra veggoburgare?

by author page

0 comments Vegetarisk

Hamburgare från Oljebaren

Mitt nya projekt är att hitta den ultimata veggoburgaren och det ska bli spännande att se vad jag kommer fram till.

Lite så här innan jag börjar på riktigt har jag funderat lite på vad en bra vegetarisk hamburgare egentligen är. För mig är en bra kötthamburgare riktigt saftig, har lite luftig textur och smakar underbart (svårt för mig att vara konkret här utan att tänka på en speciell burgare). Men ska en bra vegetarisk hamburgare påminna om köttvarianten både till textur och smak eller ska den vara något annat? Jag hoppas finna svaret på vad jag tycker i alla fall och imorgon börjar äventyret som du kan följa här på In The Kitchen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *