Välkommen till In The Kitchen

Idag är det premiär för In The Kitchen hos Allt om Mat och jag tänkte berätta lite om min blogg. In The Kitchen har funnits i lite mer än ett år, dock på en annan domän än Alltommat.se.

Väldigt förenklat handlar In The Kitchen om en medelklassmans äventyr i köket och det är jag, Andreas Ivarsson som är medelklassmannen. Sedan 2005 har jag bloggat på olika plattformar, om mat sedan 2008 och då handlade det uteslutande om surdegsbröd och kött. 2010 förflyttades mitt bloggande till Kakbloggen.se, temat var bakning och bakverk i olika former.

I början av 2012 gled mycket av innehållet på Kakbloggen över till att kretsa även om mat och ölbryggning, en mer och mindre exkluderande plattform behövdes och In The Kitchen var född. Fram tills nu har jag bloggat på Inthekitchen.se och från och med idag kan du läsa bloggen här på Allt om Mat istället.

På In The Kitchen kan du läsa om när jag testar olika recept, brygger öl, recenserar restauranger, intervjuar intressanta mat- och dryckes-personligheter och mycket annat som kopplas till det vi äter och dricker. Jag lovar att det kommer vara en omväxlande resa med humor och mycket bilder.

Vem är Andreas Ivarsson?

Ja du. Många beskriver mig som mannen med tusen intressen som emellanåt är väldigt manisk. När jag inte bloggar så jobbar jag med content marketing och annars har jag en journalistbakgrund. Jag bor i Stockholm tillsammans med min underbara fru Emma och ursprungligen kommer jag från Rödeby (utanför Karlskrona i Blekinge).

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *