10 populäraste inläggen i december

Missade du intressanta blogginlägg om mat i december? Här kommer din chans att läsa ikapp med In The Kitchens populäraste inlägg i december. Det märks att det varit jul när jag ser vad ni har läst mest under förra månaden, hela fem av tio inlägg har lite jultema.

10. Vad är en prisvärd fika?
75 kronor för en fika, är det dyrt? Jag ställde mig frågan när jag testade halvnya Wienerkaféet i Stockholm.

9. 10 maträtter med högst ROI
Det var inte bara jag som gillar snabba och enkla recept, det här inlägget var det nionde mest lästa. Kanske passar extra bra i januari när man ska komma in i rutinerna igen.

8. Så smakar en cronut – jämförande test
Det mest hajpade bakverket någonsin testades av mig, efter att ha köat i två timmar i New York hade jag nämligen fått loss två stycken cronuts.

7. 12 julklappstips till en matnörd
Vad ska man egentligen ge såna som oss matnördar i julklapp? Ofta har ”vi” det mesta (enligt andra), men det finns små ytor i köksskåpen att fylla.

6. Gingerbread latte – så gör du
Min frus jultradition från när hon bott i USA och England går numera att inta även i Sverige eftersom att Starbucks finns i de tre största svenska städerna. Men orkar man inte dra till Starbucks (kanske till och med har 50 mil till närmaste…), så är mitt recept på hur man gör en Gingerbread latte värd mödan.

5. Pulled pork är superhett enligt Google
En genomgång av Googles söktrendsrapport ur en svensk synvinkel, pulled pork gick upp som en satellit under året, men det fanns annat intressant också.

4. Så bra är Petters hamburgerhak Käk
Det mest hajpade hamburgerhaket under hela 2013, hyllat av Allt om Stockholm och DN, men hamburgerkännarna har inte varit lika positiva. Jag testade deras hamburgare innan jul och jag undrar om det ens var samma restaurang som Allt om Stockholm och DN ätit på. Läs varför jag inte gillar hamburgerhaket Käk på Söder i min recension.

3. Stora julölstestet 2013
Lite mer än 60 julöl fanns att köpa på Systembolaget inför julen 2013 och det var riktigt svårt att få en överblick på allt. Mitt stora julölstest innehöll nästan 40 julöl som jag personligen valt ut till testet.

2. 4 saker att göra med överbliven julskinka
Den kanske största jultraditionen efter julskinkan i sig själv är att hitta julskinkan längst in i kylen när den är för gammal och därmed måste slängas. Jag gillar inte den traditionen att behöva slänga mat och tipsade därför om fyra saker man kan göra med överbliven julskinka, i kommentarerna fick jag ännu bättre tips från er läsare.

Och det allra populäraste inlägget var:

1. Så gör du en lussekattsmilkshake
Bara för att det är jul så behöver man inte vara helt traditionell, kanske min lussekattsmilkshake kan funka även efter jul? Kolla om du har några lussekatter kvar i frysen och kör på!

Vad tycker du var mest intressant att läsa i december?