3 saker jag lärde mig när jag öppnade min whisky-julkalender

whisky-julkalender

Idag fick jag reda på att paketet jag skulle ha öppnat 1 december innehöll en whisky-julkalender (förklarar de skumma mejl jag fått om whisky sedan 1 december kanske…). Varje dag fram till och med julafton får jag öppna en liten flaska som jag kan avnjuta. Under december kommer jag lära mig lite mer om whisky, men jag har redan lärt mig några saker.

1. En whiskey-julkalender är förmodligen det ultimata beviset på att jag börjar bli gubbig. Oklart om det är bra eller dåligt.

2. Jag är sjukt bortskämd som får en sån här present. Oklart om det är bra eller dåligt.

3. Det kommer bli en extra spännande denna onsdagskväll med tre flaskor whisky innanför västen. Oklart om det är bra eller dåligt.

Vi ses på andra sidan!

Kör du någon dryck- eller matrelaterad julkalender? Hade varit fascinerande med en kebabjulkalender.