Alf Tumble skålar på Berns

Gäst i femte avsnittet av min podcast är dryckesskribenten Alf Tumble, vi hade ett långt och väldigt kul samtal, förhoppningsvis är det intressant även för dig som lyssnare.

Alf Tumble är utbildad sommelier, men han vill inte kallar sig det eftersom att han aldrig har jobbat som sommelier. Istället kallar han sig för musiker/producent och skribent om dryck.

Ett axplock från mitt samtal med Alf Tumble

De flesta jag pratat med tidigare berättar om ett kulinariskt intresse redan som barn, men Alf Tumble är undantaget. Mat och dryck hittade till Alf när han spelade skivor utomlands och blev bjuden på massa lokal mat. Vi pratade om hans första matminnen, bland annat från en enkel fiskrestaurang i Palma på Mallorca och från när han besökte en familj i Sydafrika.

Öl från Hitachino Nest Beer

Under vårt samtal drack vi öl från Hitachino Nest beer (Red Rice och Ginger Ale) och Alf berättade om när han besökte bryggeriet som ligger utanför Tokyo.

Andra ämnen vi pratade om var om vilken musik som passar med viss dryck, glasnörderi på rätt hög nivå och självklart om Alfs bok Drick!.

Efterlysning till er lyssnare

Jag saknar ett enkelt musik/ljudintro till min podcast och det hade varit väldigt kul om någon av er som lyssnar ville hjälpa mig med det. Behöver inte vara speciellt avancerat och kanske kan du bara tipsa mig om en person som kan hjälpa mig. Som det är nu så blir det väldigt rough när man direkt kommer till min röstpåa.

Vore kul med lite kommentarer vad ni tycker om avsnittet, både innehållsmässigt och om ni tycker att den tekniska kvaliteten är okej.

Du kan lyssna på podcasten direkt här, men du kan självklart prenumerera på den. Hur du gör och länk till tidigare avsnitt hittar du på min landningssida för podcasten.

2 svar på ”5. Alf Tumble [Podcast]”

Kommentarer inaktiverade.