Podcast med Henok Fentie

Henok Fentie är gäst i sjätte avsnittet av min podcast, han är ena halvan av fantombryggeriet Omnipollo och som du förstår var det väldigt mycket fokus på öl i detta avsnittet.

Henok Fentie är utbildad ekonom och har jobbat inom pr-branschen, men sedan en tid tillbaka jobbar han bara med bryggeriet Omnipollo.

Ett axplock från mitt samtal med Henok Fentie

Vi började prata om hur allting startade och det är nästan en slump att Henok Fentie brygger öl. En fatöl från Oppigårds bryggeri fanns i glaset när Henok upptäckte öl på riktigt, innan dess hade han bara druckit ljus lager.

Det var också intressant att höra Henoks syn på ölkulturen i Etiopien med tanke på hans rötter i landet och han hade intressanta tankar om vilken öl som passar på den afrikanska kontinenten.

Det viktigaste och mest intressanta svaret fick jag när jag frågade om varför Henok egentligen brygger öl. Självklart fick jag också höra hur det gick till när Omnipollo startades och var kommer namnet egentligen från?

Efterlysning till er lyssnare

Jag saknar ett enkelt musik/ljudintro till min podcast och det hade varit väldigt kul om någon av er som lyssnar ville hjälpa mig med det. Behöver inte vara speciellt avancerat och kanske kan du bara tipsa mig om en person som kan hjälpa mig. Som det är nu så blir det väldigt rough när man direkt kommer till min röstpåa.

Vore kul med lite kommentarer vad ni tycker om avsnittet, både innehållsmässigt och om ni tycker att den tekniska kvaliteten är okej.

Du kan lyssna på podcasten direkt här, men du kan självklart prenumerera på den både i Iphone, datorn eller Android. Hur du gör och länk till tidigare avsnitt hittar du på min startsida för podcasten.

6 svar på ”6. Henok Fentie, Omnipollo [Podcast]”

Kommentarer inaktiverade.