Magnus Svensson från Brewdog Bar Stockholm

Magnus Svensson från Brewdog Bar Stockholm är gäst i åttonde avsnittet av min podcast, som mannen bakom Stockholm mest intressanta ölbar just nu är han väldigt intressant.

Detta avsnitt publiceras idag eftersom att Brewdog Bar Stockholm öppnar på riktigt, från klockan 15.00 idag kan du svepa goda bärs på St Eriksgatan 56 på Kungsholmen. Magnus Svensson lovade mig att Hello! My name is Ingrid finns på fat under öppningsdagen, så skynda dit.

Gatan utanför Brewdog Bar Stockholm

Magnus Svensson är en skåning som bott i Stockholm sedan tio år tillbaka. Han började dricka hantverksmässig öl först för tre år sedan, fram tills dess drack han bara massproducerad lager.

– Det smakar verkligen ingenting. Problemet är att i och med att det inte smakar någonting så är det ingen som klagar, för det finns inget att klaga på. Ungefär, säger Magnus Svensson.

Magnus Svensson upptäckte den hantverksmässiga ölen när en polare bjöd honom på en Brewdog Abstrakt 02, en Imperial Red Ale, efter det vägrade han att dricka stor stark.
Magnus är väldigt intresserad av smaker, av någon konstig anledning inte vin, men öl och mat.

Skylt på Brewdog Bar i Stockholm

Hello! My name is Ingrid är Brewdogs mytomspunna öl med hjortron i och Magnus Svensson har haft ett finger med i spelet där, självklart pratade vi om det. Annars pratade vi väldigt mycket om Brewdog Bar, öltrender och varför öl fått ett sånt uppsving de senaste åren i Sverige.

Fortsätt kommentera

Oavsett om det är negativa eller positiva kommentarer uppskattar jag att ni ger mig feedback på min podcast, så fortsätt kommentera!

Du kan lyssna på podcasten direkt här, men du kan självklart prenumerera på den både i Iphone, datorn eller Android. Hur du gör och länk till tidigare avsnitt hittar du på min startsida för podcasten.

Ett svar på ”8. Magnus Svensson, Brewdog Bar Stockholm [Podcast]”

  1. Trevlig lyssning! Och skönt att höra någon som är så insatt i ämnet öl utbrista ”Jag förstår ingenting”! Då man ju koppla av lite själv! 🙂

Kommentarer inaktiverade.