Elin Peters, matredaktör i DN

Elin Peters från Dagens Nyheter är gäst i nionde avsnittet av min podcast. Jag anser att Elin är en av Sveriges mäktigaste matpersonligheter med jobbet som matredaktör i DN.

Det här avsnittet är också premiären för höstsäsongen av min podcast. Just avsnittet med Elin Peters är gjort redan i våras, likt en surdeg har den legat och väntat på dig.

Ämnen som jag och Elin avhandlade var hur hennes intresse för mat började, hur bevakningen av mat har förändrats senaste åren, om det här med matintresse som en klassmarkör, hur Krogkommissionen jobbar och massa annat kul.

Skriv gärna en kommentar med vad du tycker om avsnittet med Elin Peters.

Lyssna på podcasten

Du kan lyssna på podcasten direkt här, men du kan självklart prenumerera på den både i Iphone, datorn eller Android. Hur du gör och länk till tidigare avsnitt hittar du på min startsida för podcasten.