Allt är Björn Gadds fel

Björn Gadd

Jag gjorde ett test med min podcast från årsskiftet till början av juni. Skulle jag palla att göra en podcast varannan vecka och skulle någon lyssna? När jag nu utvärderar det så skulle jag nog svara ja på alla frågorna.

Med lite planering tog det inte speciellt lång tid att göra varje podcastintervju och under våren har jag bland annat pratat med Nour El-Refai, Jens Dolk, Sveriges mästerkock-vinnaren Amir Kheirmand, Johan Hedberg och Cissi Wallin. Säsongen innan pratade jag med bland annat Edward Blom, Jonas Cramby, Elin Peters och Flippin’ Burgers-Jon. Redan nu ligger ett avsnitt färdigt till höstens säsong och jag har flera personer som är preliminärbokade.

Lyssnade någon på min podcast då? Allt är ju relativt, men jag är nöjd med att alla avsnitt haft minst 1000 lyssningar hittills. 1000 personer som tagit beslutet att lyssna (oklart hur många som lyssnat igenom hela avsnitten dock…) när jag sitter och ställer frågor är rätt mycket, även om det inte är samma nivåer som Filip & Fredrik har. Jag har också fått hyfsat mycket feedback, negativ och positiv och det visar att folk ändå har lite förväntningar på mig.

Vad har rubriken ”Allt är Björn Gadds fel” att göra med min podcast? Trots allt jag tidigare nämnt så har jag varit tveksam till att fortsätta, men när en så duktig och kunnig person som Björn Gadd fläker ut kredd till mig i HD (Helsingborgs Dagblad) och Landskrona Posten, ja då kan jag inte lägga ner det jag byggt upp. Det finns många personer där ute som jag vill sitta ner och intervjua lite mer på djupet än vad de annars får.

Om du missat min podcast helt hittar du alla avsnitt på min samlingssida för podcasten.

Vilka vill du höra i min podcast där vi snackar om personens förhållande till mat och dryck?