Besök på Boqueria i Barcelona

Burritos på Boqueria i Barcelona

Jag hann med ett besök på Boqueria i Barcelona häromdagen, tyvärr så hade jag precis ätit lunch innan (idiotiskt, jag vet), annars hade jag verkligen kunnat gå loss där.

Korvar på Boqueria i Barcelona

Boqueria i Barcelona är lite som saluhallarna i Stockholm, fast på steroider, enormt utbud av kött, grönsaker, frukt, fisk, bröd och allt annat man kan (och gärna vill) äta. Dessutom finns det också många smårestauranger som serverar tapas och massa annat.

Skinka på Boqueria i Barcelona

Självklart är det väldigt stort fokus på lufttorkad skinka och olika charkuterier, nästa resa kanske jag köper med en jätteskinka hem. Hur tar man hem en sån förresten?

Skinka på Boqueria i Barcelona

Frukt på Boqueria i Barcelona

Den här sköna snubben stod vid ett av fruktstånden som sålde goda smoothies (kokos och jordgubb rekommenderas), tyckte det blev lite extra snyggt med honom bland alla grönsaker och frukt.

Nästa gång jag är i Barcelona ska jag gå till Boqueria riktigt utsvulten så jag verkligen kan tömma plånboken där inne.

Vad tycker du om Barcelona som stad?

Ett svar på ”Besök på Boqueria i Barcelona”

  1. Att få med sig en hel skinka hem från Barcelona: Åker en del till Barcelona i jobbet och såg en gång till att ha väldigt mycket ledigt utrymme i väskan. (https://flic.kr/p/bmTgqo) Kul grej, men väldigt opraktiskt när man kommer hem med förvaring, servering och så. Senare har jag istället köpt mindre förpackningar med lite olika sorters riktigt bra skinka. Och så köper man ju så klart alla pimientos de padrón man kan hitta.

Kommentarer inaktiverade.