Besök på nya Pontus In The Park

Pontus In The Park

Förra veckan hände det, jag var utanför tullarna i Stockholm och käkade på restaurang. Pontus Frithiof expanderar sin restaurangverksamhet till Solna med 700 kvadratmeter stora Pontus In The Park (kanske inte så superkreativt namn, något till och med Pontus Frithiof själv skämtade om).

Den nya restaurangen ligger i företagsområdet Solna Business Park och det blir en utmaning att locka dit kvällsgäster, men samtidigt byggs det mycket bostäder i området och det är nära både till Sundbyberg centrum och Solna dito. Pontus In The Park består av dels en ”Pocket-del” (samma koncept som på Brunnsgatan inne i stan), en bricklunchdel med plats för 150 gäster, två stycken chambre separée och en uteservering som öppnar snart. Vad jag har hört är inte lunchutbudet så jättekul i området och där kommer det nog gå jättebra för Pontus och kompani.

Pontus In The Park

Från och med nästa vecka är det öppet från frukost och fram till kvällen på Pontus In The Park, och tills dess har man nog fått alla bord på plats också.

Ur personlig synvinkel känns det jättebra med Pontus nya restaurang i Solna Business Park, kommer bli nya standardrestaurangen när jag ska ut och käka innan det blir match på Friends Arena.

4 svar på ”Besök på nya Pontus In The Park”

  1. Tack för tipset! Vi var där i dag (Pocket) och det var kanonbra. Jättegod mat och bra service.

    1. När jag var där var det inte färdigt med inredningen, det här var en presslunch innan öppning. En kvalificerad gissning är att det är mycket mysigare nu när allt är på plats.

Kommentarer inaktiverade.