Cocktailtips med sommarkänslor

smirnoff-gold-cinnamon-cocktail

Jag har testat Smirnoff Gold Cinnamon, en likör med smak av kanel och flarn av bladguld i, den har nu släppts på svenska marknaden. Vissa kanske tycker att flarn av bladguld känns lite tacky, jag tycker dock det är lite kul.

Smirnoff tycker (självklart) att man ska dricka Gold Cinnamon rent, men om du inte är en sucker för kanel kommer du troligen inte göra det. Likören är på hela 37,5 %, men smakar trots det inte särskilt spritigt, utan det är kanel och sötma som kommer fram.

Mitt tips om du vill testa Smirnoff Gold Cinnamon är att du gör en cocktail med sommarkänslor, kanel kan kombineras med mycket och min favoritkombination är äpple. Du behöver äppelmust, lime och is förutom Gold Cinnamon. Ta ett glas och släng i en rejäl isbit, fyll på med 4-5 cl Smirnoff Gold Cinnamon, pressa lime efter smak, fyll på med äppelmust, blanda runt och garnera med en halv limeskiva. Jättegod och enkel cocktail med smak av äppelpaj! Det blir säkert gott om du gör en white russian där Gold Cinnamon får ersätta vodkan, måste prova det snart.

Om du vill köpa Smirnoff Gold Cinnamon kostar den 249 kronor på Systembolaget.

Vad har du för favoritkombinationer med kanel?

2 svar på ”Cocktailtips med sommarkänslor”

Kommentarer inaktiverade.