Coolaste foodtruck i Barcelona

En foodtruck i Barcelona

Jag besöker Barcelona för första gången och sprang in i denna foodtruck utanför konstmuseet MACBA. Det kan vara den coolaste foodtrucken jag sett, men troligen säljer de ingen mat från den. Det faktum att den stod framför just MACBA gjorde att jag började fundera om den är en del av en utställning som flyttats utanför museets väggar. Häng med denna vecka så får du lite mer innehåll från Barcelona.

Vad är ditt bästa tips till den som besöker staden?

Ett svar på ”Coolaste foodtruck i Barcelona”

  1. Kila iväg och drick en Mojito på en restaurang som heter Attic. Ligger på La Rambla (ett måste)

    Besöka restaurangen Can Majo och ta en hummer risotto (fantastiskt gott)

    Can Paixano (Bra vin till bra pris och goda tapas)

    Bar Mundial (fantastiskt goda tapas, bästa stället jag åt på när jag var där senast) Hoppas du hittar något gött 😉

Kommentarer inaktiverade.