Desserten som kanske är den bästa jag ätit denna höst

Bombad Alaska på Kommendören

Jag var och testade hyfsat nya Kommendören (Kommendörsgatan 7 i Stockholm) häromkvällen, skön restaurang. Det som gjorde mest intryck på mig var desserten Bombad Alaska (Baked Alaska hade varit mer passande namn då Bombed Alaska ska vara flamberad). Under det snygga yttret av maräng dolde sig banan, pecannötter, någon sorts muffinsaktigt inkråm och kolaglass. Som en oemotståndlig banoffie pie och jag kommer tillbaka för mer. Garanterat! Jag åt lite annat också på Kommendören, men det berättar jag om en annan gång.

2 svar på ”Desserten som kanske är den bästa jag ätit denna höst”

  1. Hej,
    Gillar din blogg men ogillar clickbaitade rubriker. Upphör gärna med det. Jag försöker undvika att läsa sidor som jobbar på det sättet, på något sätt känner man sig lite lurad. Helst vill man göra värderingen själv och få info i rubriken.
    Jon

Kommentarer inaktiverade.