en-man-som-heter-ove

Förra helgen var jag på En man som heter Ove med Johan Rheborg, jag fullkomligt älskade boken och hade höga förväntningar. Första kvarten var jag lite skeptisk, men sen var Johan Rheborg verkligen Ove för mig. En av Oves hangups är hur man brygger ordentligt kaffe och det fick mig att tänka på klassiska väggbonader á la ”Kaffetåren den bästa är” (som jag minns från min barndom) och hur en modern sådan väggbonad skulle se ut. Självklart skulle det vara en print med platt grafik på, och jag la en halvtimme på att ta fram det också (och nu finns det att köpa i min webshop om du är nyfiken).

Hemma i vårt kök har vi inte så mycket på väggarna, tror faktiskt bara att det är en inramad cronut-print där nu i dagsläget.

Vad har du på väggarna hemma i ditt kök?

Ett svar på ”En man som heter Ove made me do it”

Kommentarer inaktiverade.