Enkel fredagsmiddag – cheesesteak sandwich

steak-sandwich

Jag fick kokboken från Amir Kheirmand, vinnaren av Sveriges mästerkock 2014, som heter Världens bästa mat och igår ville jag göra något snabbt till middag. Efter lite bläddring fastnade jag för hans cheesesteak sandwich. Kortfattat är det stekt lök, paprika och lövbiff som blandats med smält ost och sedan lagts på baguette med en chilimajonnäs på. Cheesesteak sandwich är supersmidigt och gott om du inte orkar laga något superseriöst ikväll efter jobbet.

Hela receptet hittar du i Amirs bok och om du vill höra mer av Amir så kan du lyssna på min senaste podcast där han är min gäst.

För övrigt har jag fått hem en väldigt bra grill för test, Big Green Egg om det är bekant och jag lovar dig att det framöver kommer bli en hel del läsning som är grillrelaterat. Berätta gärna om det är något speciellt du vill att jag ska testa eller ger dig recept på!

Ett svar på ”Enkel fredagsmiddag – cheesesteak sandwich”

  1. Det ser jag verkligen fram mot! Glöm inte vissa av oss bor i lägenhet o bara kan ha gasolgrill om du tipsar om saker 🙂

Kommentarer inaktiverade.