Experimentet som får dig att välja bort julmusten – eller inte

Screen Shot 2014-12-08 at 12.44.10

Mycket julstämning på webben nu och självklart applicerar vi virala klipp på det hela. Ett klipp som skickas runt för fullt just nu handlar om julmust och klippet spelar på vad som händer när man reducerar ner det i en gryta. Rubriken på klippet (som jag inte tänker länka till) är ”Please share! JULMUST full of sugar you must see!”, hmmm….

Det finns bara en enda typ av människor som behöver se det klippet och det är alla som inte känner till att läsk (eller annan sockerrik vätska) som man reducerar vätskan på bildar en slags karamellaktig blandning när vattnet försvunnit. Den där typen av människor tror jag inte finns, med undantag för tidsresenärer från typ stenåldern.

Jag är lite trött på virala sajter och dito klipp, vad känner du?

Ett svar på ”Experimentet som får dig att välja bort julmusten – eller inte”

  1. Hej
    Jag är också trött på det. Vi kommer ändå dö förr eller senare-:)) Det är farligt,akta dig för den osv. Jag kommer dricka julmust till jul med glädje. Om man inte konsumerar i stora mängder av livets goda är det ok för mig.

Kommentarer inaktiverade.