Hur läser du bloggar?

Vid sidan om själva innehållet i min blogg så är också själva upplägget viktigt så att du som läsare får en så bra upplevelse som möjligt. Till skillnad från många andra bloggar så kör jag inget flöde (det som ligger på bloggens startsida alltså) med hela inlägg, istället får man klicka sig vidare till de inlägg som man tycker är intressanta. Anledningen till att jag gör så är att det ska gå snabbt att scrolla igenom hela flödet utan att behöva gå igenom alla inlägg, vissa blir ju väldigt långa. Nackdelen med det är att ni som gillar att gå direkt till startsidan måste klicka massa extra. Lösningen jag har nu är inte perfekt eftersom att flera av mina läsare inte gillar så som det är upplagt nu.

Berätta gärna hur du vill att jag ska göra, det är viktigt att jag får in åsikter från er läsare, utan er är jag ju ingenting.

3 svar på ”Hur läser du bloggar?”

  1. Jag föredrar faktiskt flöde hellre än en massa klickande. Vet inte, känns mer intressant då. Då är det säkert också att jag inte missar något inlägg.
    God fortsättning förresten på nya året! Hur blev nyårsmenyn?
    Själv frossade jag i anklever och smörstekt (denna underbara återupptäckt) bröd med löjrom.

  2. Jag läser genom Feedly o Nextgen o får där hela texten när jag klickar på överskriften. Vilket är bra. På vissa andra flöden måste jag in på sajten för att läsa. Så ha även lite koll på hur din blogg presenteras i olika rss-läsare.

  3. Gillar flöde bättre! Hatar att klicka och klicka, för varje sida är lite seg att få upp (Allt om mat sidan går inte heller att köra i safari av någon anledning). Jag har faktiskt struntat att läsa vissa inlägg, pga klickandets skull. Inlägg som jag def skulle ha läst annars.

Kommentarer inaktiverade.