In The Kitchen flyttar till ny adress

in-the-kitchen

I snart ett år har jag bloggat på In The Kitchen om mat, dryck, krog och allt annat som ryms där i. Nu sker en stor förändring som leder till ännu mer intressant läsning om mat, jag ska förklara varför!

Första ”riktiga” inlägget jag skrev på In The Kitchen innehöll matbilder från en resa jag gjorde till London (läs inlägget Senaste Londonresan i bilder), därefter eskalerade det med recensioner, artiklar, tester, krönikor och min podcast.

Till en början var inte besökarantalet jättestort, men det ökade rätt snabbt och sedan en tid tillbaka ligger jag stabilt på över 60 000 besökare i månaden. Mitt skryt kanske inte säger dig så mycket, men det gör In The Kitchen till en av Sveriges absolut största bloggar.

Extra kul också är att min podcast nominerats till Svenska podradiopriset och bloggen är nominerad till Svenska matbloggspriset (i klassen Folkets val). Tillsammans med mina besökssiffror gör det mig väldigt motiverad att skriva, det är ett kvitto på att In The Kitchen är uppskattad.

Det här händer nu

Från och med idag hittar du mina alster hos Sveriges största mattidning – Allt om Mat. Hur kommer du märka av det här? Framför allt så byter jag adress, till blogg.alltommat.se/inthekitchen. Namnet på bloggen tar jag med mig till Allt om Mat eftersom att det är namnet som du känner mig som.

Vet du vad det bästa av allt är? Jag kommer skriva ännu mer om mat, minst ett blogginlägg om dagen och du kommer vara ännu mer uppdaterad om vad som händer inom matvärlden. Allt om Mats sajt är inte supersexig för tillfället, men innan nyår lanseras en helt ny sajt som även funkar superbra i mobilen.

In The Kitchens Facebooksida sker ingen förändring, du kan fortsätta gilla sidan precis som du gjort tidigare. Jag tycker också att du ska börja följa mig på Instagram om du inte redan gör det, där lägger jag ut mycket intressanta bilder som är matrelaterade. Mitt användarnamn där är @andreasivarsson. Jag brukar följa tillbaka på Instagram också, men avföljer efter ett tag om det är, för mig, ointressanta bilder.

Besök nya In The Kitchen nu!

Vad skulle du vilja läsa mer om på In The Kitchen?

3 svar på ”In The Kitchen flyttar till ny adress”

  1. Grattis!! Det hade varit roligt med lite mer kritik på bloggen, lite mer sågningar av restauranger som inte hållit måttet eller något sådant.

    1. Tack Chris! Jag har svårt för det här med sågningar, vill vara väldigt säker innan jag sågar något. Men det låter som att jag borde ha ännu mer tyckande och åsiktsinnehåll på bloggen.

  2. Hej Andreas! hur går det mer fler avsnitt av din podd? har ju uppskattat de som du gjort! Kan också tipsa om podden Vinpratarna. Lycka till framöver!

Kommentarer inaktiverade.