Vegetariska intervjuer

För några månader sedan körde jag vegetariskt tema här på bloggen och det har nu uppmärksammats av Shanghai Veggie Club.

Hela sju intervjuer om vegetarisk mat och fem vegetariska recept var facit när jag sent i vintras hade vegetariskt fokus här på bloggen. En av de jag intervjuade var Annie Taylor Chen från Shanghai Veggie Club och nu har hon intervjuat mig om hur jag ser på vegetarisk mat och hur det är för vegetarianer här i Sverige, vi pratade också om tzay och köttskatt. Läs gärna From meat to veggie, a story from Stockholm.

Det är extra kul att intervjun publicerats nu när jag precis påbörjat nästa vegetariska projekt, att hitta den ultimata vegoburgaren.

Om du missat mina artiklar i mitt vegetariska tema så har jag länkat till det här nedan.

Vegetariska rätter

Vegetariska recept

Vegetarisk köttfärslimpa
Rödbetspaj
Vegetarisk Jambalaya
Vegansk Tzaypasta
Soy Protein Stir-fry med purjo och lök

Vegetariska intervjuer

Fredrik Wass, Bison
Helen Alfvegren, Helalf
Metin Kocman, Hilarius Larsson Delikatessmanufaktur
Annie Taylor Chen, Vegan Ann
Mattias Kristiansson, Vegoriket och Bake my Day
Karoline Jönsson, Gröna Skafferiet
Mikael Hall