September är snart slut och den här helgen har spenderats på Stockholm Beer & Whiskey Festival, en riktig höjdare och dra dit nästa helg om du missat det i helgen.

Jag har glömt var jag fick tipset, men svenske matfotografen Marcus Nilsson är fantastisk, tveka inte att titta in på hans blogg.

Självklart ger jag dig en länk signerad mig som hamburgernörd, låter inte rubriken Study Finds Charbroiling One Burger Pollutes As Much as a Diesel Truck Driving 143 miles intressant? Jo, läs den då!

September är snart slut och det är inte för sent att lämna in bidrag till Matgeeks Månadens matbild och hinner du inte så är det snart dags för ett nytt tema. Bilden här ovan är mitt bidrag. Men vad har den med höst att göra? När mörkret och hösten kommer kan man med gott samvete tillbringa mer tid i köket och bilden är från första gången jag och min nya stekpanna lekte. I stekpannan ligger diverse olika löksorter och sockerärtor och fräser, till slut blev det en riktigt krämig pasta av det.

Veckans sista länkar är två recept, Zucchini-gratäng från bloggen No Recipes och Beef chili från läskande Smitten Kitchen.