Du som följt mig ett tag kommer ihåg att jag hade en egen podcast för några år sen (lyssna på alla avsnitt igen), där jag intervjuade intressanta personer med någon koppling till mat och dryck. Under de två säsonger jag körde träffade jag bland annat Jonas Cramby (alla skäggiga mäns idol), Edward Blom (behöver nog inte presenteras), Nour El-Refai (whiskynörd av rang) och Henok Fentie (Omnipollo). Det var verkligen superkul, men till slut hann jag inte med det tillsammans med allt annat jag ville göra.

Nu 1,5 år senare ser det lite annorlunda ut. Jag jobbar heltid med mat (som matredaktör på superstartupen KIT, följ oss gärna på Facebook), har skrivit en kokbok (som du kan köpa här), driver butiken Manbot.se där jag säljer coola och snygga prints (om jag får säga det själv).

Och så har jag startat ny podcast om mat med smarta Lisa Blomqvist, vi kallar oss för Matjävlar. I den podcasten pratar vi om mat. Åh fan! tänker du… Nej, men seriöst så pratar vi om ett ämne i varje podcast och det kan vara allt mellan himmel och jord. I de två första avsnitten har vi avhandlat julbord och snabbmat. Förutom avsnittets ämne blindtestar vi en dryck i varje avsnitt, ett kul segment både för mig och Lisa, men också för dig som lyssnar.

Tanken är att vi ska släppa ett avsnitt i veckan, och det vore jättekul om du ville börja prenumerera nu. Du hittar så klart vår podcast på Itunes, eller så söker du bara efter Matjävlar i din podcastspelare. Självklart har vi Instagram också, följ oss på kontot Matjavlar och använd gärna hashtaggen #matjävlar på Twitter eller Instagram.

Vilka ämnen tycker du vi borde prata om?

7 svar på ”Jag har börjat med en podcast igen”

    1. Tja. Vi ligger inte i Acasts podcastnätverk, tror det beror på det.
      Jag använder förresten Pocket Casts, där kan jag synka poddar mellan dator och mobil.

Kommentarer inaktiverade.