La Neta

La Neta på Ösgötagatan 14 (Södermalm) i Stockholm är den andra restaurangen i vad jag hoppas blir en ny kedja för tacos. Tidigare ligger det en La Neta vid Norra Bantorget, alltid fullpackad vid lunchtid och en till restaurang som serverar schysta tacos var verkligen vad Stockholm behövde.

Det nya tillskottet på Östgötagatan har lite schystare lokaler, mycket ljusare och mer cleant än systerrestaurangen i City. På menyn hittar vi det vi är vana vid som till exempel olika tacos, quesadillas och lite sideorders som guacamole och totopos.

La Neta på Östgötagatans meny

Jag nöjde mig med två små bistec tacos som alltså är marinerat nötkött i egengjorda majstortillas. Till tacosen kan man plocka olika såser, lök och koriander. La Netas tacos är riktigt goda, ungefär som det man får på i taquerior i Kalifornien. Nu hoppas jag bara att jag ska ha vägarna förbi snart igen.

Läs också min recension av mexhaket Chipotle som ligger på Upplandsgatan i Stockholm.

La Netas hemsida hittar du på laneta.se.