Lobster roll från Summer Shack i Boston

lobster-roll-summershack-boston

Mina matäventyr i Boston gick denna gång i kräftans tecken, rättare sagt en himla massa lobster rolls som jag åt, den första hittade jag på Summer Shack i området Back Bay i Boston.

summershack-boston

Summer Shack är en rätt nyöppnad fisk- och skaldjursrestaurang, kan närmast beskrivas som en blandning mellan turistiga amerikanska hak och ett coolt ställe. Det var inga svårigheter för mig att navigera på menyn, jag hade kommit för deras lobster roll och så blev det också!

En superstor lobster roll kom in på min tallrik, liggandes i ett hav av salta chips, kanske inga bonuspoäng för uppläggningen. Det var generöst med hummer och lite selleri som adderade lite texturbrytning och smak. Brödet var helt okej, men tyvärr inte stekt i smör så som jag tycker det ska, det var dock rostat och det är ändå bättre än helt ”rått”. Lobster roll på Summer Shack i Boston var en bra början, men långt från den bästa jag åt.

Ett svar på ”Lobster roll från Summer Shack i Boston”

  1. Älskar lobsterrolls- absolut en favorit! Tycker dock precis som du att brödet måste vara stekt i smör

Kommentarer inaktiverade.