Min favoritläsk alla kategorier

bundaberg-ginger-beer

Jag älskar verkligen Bundaberg Ginger Beer, det är en läsk som väcker många härliga minnen hos mig, förutom att den smakar fantastiskt. Första gången jag drack den var jag nyförälskad i min fru och vi var i Nya Zeeland för att fira jul med hennes vänner (som numera även är mina vänner). Det första jag la märke till var flaskan och etiketten, en våt dröm för en mikroläskbryggare i Sofo. Visst hade jag druckit ginger ale tidigare, men ginger beer var något helt annat. Söt, syrlig och lagom hetta från ingefäran, en underbar törstsläckare alltså!

Glädjande nog hade Systembolaget den på sina hyllor för två år sedan, sedan dess har jag knappt sett den i Sverige. Flaskan på bilden drack jag på restaurang Nook på Södermalm i Stockholm, imorgon kan du läsa min recension av den restaurangen förresten. Tipsa mig gärna om var jag kan köpa Bundaberg Ginger Beer i Sverige, tills dess får jag hålla till godo med nästan lika goda Fentimans Ginger Beer.

Vilken är din favoritläsk?

5 svar på ”Min favoritläsk alla kategorier”

    1. Tack för tipsen! Den verkar finnas på en hel del ställen i Stockholm alltså, jag har nog bara letat dåligt.

  1. ICA MAXI Nacka har den. Står brevid den alkoholfria ölen.

    Även om det är fler som upptäckt den och den ibland kan vara slut.

Kommentarer inaktiverade.