Min podcast är nominerad i två olika priser

podradiopris

Jag har en riktigt kul nyhet att berätta, min podcast om mat har blivit nominerad i två olika priser. Det är dels i Matbloggsprisets klass Årets podcast/videoinnehåll, dels i Svenska podradiopriset 2014 (klasserna bästa livsstil och årets bästa podcast). Under hösten har jag inte släppt några avsnitt och det beror på att jag håller på med en väldigt kul grej som involverar ljud och lite annat, hoppas jag kan berätta mer om det snart och min förhoppning är att du kommer älska det!

Kommer jag vinna alla tre priserna då? Självklart…kanske kan jag vinna en klass, men det är stenhård konkurrens. I Matbloggspriset känns det som om att racet är helt öppet, men i Svenska podradiopriset ska det nog mycket till om jag ska vinna i någon av klasserna, lycka till mot Alex & Sigge och Filip & Fredrik.

Jag tycker självklart att du ska lyssna på min podcast om du inte redan har gjort det, du hittar alla avsnitt här.