Vegfärslimpa

Ikväll lagade jag det första receptet jag fått från de vegetariska experterna jag intervjuat, det blev vegfärslimpa med recept från Mikael Hall. Det blev riktigt god och väldigt lik konsistensen av köttfärslimpa, förutom broccoli så åt jag även potatispuré till. Recept och en mer utförlig recension kommer när jag börjar publicera intervjuerna.

2 svar på ”Mitt livs första vegfärslimpa”

  1. Trevligt med mer vegetariskt! Jag kommer att ha koll på vad som kommer framöver för jag behöver verkligen inspiration på det här området. En annan grej… Du har fått en ”award” av mig. Du får göra vad ni vill med den, men tanken är att du ska svara på samma frågor som jag gjorde och skicka vidare awards till andra som har färre än 200 följare (om det är Bloglovin’ eller annat framgår inte…). Hursomhelst så är du väl värd den med din eminenta blogg!
    http://www.recepten.nu/far-man-utnamna-sig-sjalv-till-manadens-matblogg

Kommentarer inaktiverade.