Matbloggspriset 2013

Glädjande nog är In The Kitchen nominerad till Matbloggspriset 2013 i klassen Folkets val. Det är jag och nio andra bloggare som är nominerade till Sveriges äldsta bloggpris. Med tanke på att jag bara varit igång ett år med In The Kitchen så är det nästan overkligt att jag är nominerad.

Andra nominerade är Det gröna skafferiet, Kryddburken, Monika Ahlbergs mat, Mitt nordiska kök, Matgeek, Recepten.se, Vegoteket, Sockerrus och Made by Mary. Det är verkligen grymma bloggar allihopa! Min favorit att vinna priset är Matgeek eftersom att det är en av mina favoritbloggar och han har en enorm fanbase som borde hjälpa honom här.

Om du vill rösta på mig eller någon av de andra nominerade gör du det på Matbloggsprisets hemsida.

När du röstar stöttar du dessutom Stockholm Stadsmission med pengar och det är ju verkligen bra!

Ett svar på ”Nominerad till Matbloggspriset 2013”

  1. Hej Andreas! Du är bäst, du är så produktiv och det älskar jag.

    Jag har dock en fråga, jag TÄNKER mig att du i alla fall har bättre koll och fler ”inside information”-källor. På instagram såg jag att Christer Svantesson börjat jobba på Restaurang AG, vad gäller detta? Vet du vad han har för roll där? Titel, liksom?

    Keep up the good work!

Kommentarer inaktiverade.