Logga till Svenska Podradiopriset

Glädjande och överraskande nog är jag nominerad till Svenska Podradiopriset med min podcast In The Kitchen.

Sedan jag hade premiär för min podcast för nästan ett år sedan har jag släppt åtta avsnitt. Åtta avsnitt är inte så mycket att skryta med, men det är så många avsnitt jag hunnit med samtidigt som jag bloggat i stort sett varje dag och har andra projekt igång.

I Svenska Podradiopriset är jag nominerad i två klasser, bäst podcast och den som kallas för Bästa livsstil. Just den sistnämnda kategorin är väldigt bred, med min och två andra poddar om mat, men också en cykel-podd, barn-podd och lite annat misch-masch.

Jag hyser inga förhoppningar alls om att vinna Svenska Podradiopriset 2013, men jag ser ändå det här som ett erkännande. Visst, svenska podcast-scenen är inte superstor, men långt från alla är nominerad i tävlingen.

Om du vill rösta på min eller andras podcast gör du det på tävlingens hemsida.

Självklart ska du också lyssna på min podcast om du inte redan gjort det, alla avsnitt och instruktioner om hur du prenumererar finns på min sida om podcasten. Det senaste avsnittet släpptes innan sommaren och är med Magnus Svensson från Brewdog Bar Stockholm.