Nya Flippin’ Burgers har öppnat

Igår var det smygpremiär för nya Flippin’ Burgers på Observatoriegatan 8 (Vasastan) i Stockholm och jag var där. Här kommer några bilder och kommentarer om nya restaurangen.


Efter diverse problem med de trånga lokalerna på Kungsholmsstrand 157 har Flippin’ Burgers nu flyttat till mer centrala Observatoriegatan 8 (korsningen Observatoriegatan och Upplandsgatan, Odenplans tunnelbana om du tar dig dit kollektivt) i Vasastan.


En väldigt glad Jon Widegren tog emot oss under kvällen och han var lugn inför anstormningen när man öppnar idag lördag. Personalen på Flippin’ Burgers har nya t-shirts, tyvärr kommer man inte sälja det, men Jon sa att kepsar är på gång.


Den som varit på gamla Flippin’ Burges känner igen sig, dock är lokalen lite större och luftigare, med något fler sittplatser också.


Köket är också mycket större på Flippin’ Burgers och det gör säkert att man kan bli ännu snabbare med beställningarna.


Bardisken på Flippin’ Burgers, till höger i bild ser du Bun Meat Bun-snubbarna Mattias och Stefan (läs gärna mitt inlägg om deras kommande hamburgerhak).

Jag tog min favoritburgare Flippin, den var god precis som vanligt. Idag vid lunchtid öppnade Flippin’ Burgers, så det är bara att dra dit om du är sugen på hamburgare. Dock lite varning för (extra långa) köer denna öppningsdag.

3 svar på ”Nya Flippin’ Burgers har öppnat”

  1. Meh, å ena sidan låter det ju intressant. Jag gillar ju burgare, och många har sagt att det är bra.

    Å andra sidan är jag fortfarande så jävla skitlack på den kassa servicen, planeringen och attityden från det förra stället att jag vid närmare eftertanke tror att jag skiter i att gå dit. Spelar ingen roll om de serverar stekt guld i diamantfrallor. Det finns andra ställen som inte är för coola för att serva sina kunder.

Kommentarer inaktiverade.